Otthoni termékek

A HYAMATRIX® kozmetikumok eredeti bioaktív összetételű termékek, melyek a hyaluronsav nanostrukturált biopolimerei és a HYAMATRIX® mátrix peptidei alapján készülnek.

Az új formulának köszönhetően a HYAMATRIX® nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem ténylegesen is leállítja az öregedési folyamatokat és néhány évvel képes csökkenteni a bőr biológiai korát.

A HYAMATRIX® innovatív kozmetikai szerek sorozata 10 termékből áll, melyek az emberi bőr életkorral járó változásával összefüggő számos probléma komplex megoldását biztosítják.

A HYAMATRIX® professzionális készítményeknek a HYAMATRIX® otthoni bőrápolási kozmetikai készítményekkel történő együttes alkalmazása kettős fiziológiai hatással bír – hidratál és regenerálja a sejteket.

Termékeinket és bőrfiatalító kezeléseinket keresse kozmetikusánál vagy bőrgyógyászánál!

HYAMATRIX® Fiatalság aktiváló gél

CIKKSZÁM: HOME001 | KISZERELÉS: 30 ML | ÁRA: 42.900.- FT

HYAMATRIX® Fiatalság aktiváló gél

Felveszi a harcot a bőröregedés alapvető tüneteivel a bőrszövet és a bőr kötőszöveti rétegének találkozási pontjánál, az úgy nevezett dermo-epidermális kötésben. A HYAMATRIX® fiatalság aktiváló gél az arc- és nyakbőr megerősítését és feszesebbé tételét szolgálja.

Alkalmazását javasoljuk a bőr tónusának és rugalmasságának csökkenése esetén.

Helyreállítja a bőr sűrűségét és rugalmasságát, javítja külső megjelenését, visszaállítja a fiatal bőr szerkezetére jellemző bőrszerkezetet. Az alacsony molekuláris hyaluronsav, mátrix és szabályozó peptidek egyedülálló kombinációja helyreállítja a bőr nedvesség egyensúlyát és anyagcsere folyamatait, normalizálja a vérkeringést, serkenti a bazális sejtek osztódását és aktivizálja a saját elasztin, kollagén és hyaluronsav természetes szintézisét.

Ennek eredményeként a bőrmátrix szerkezetének helyreállítása révén jelentősen javul a turgor és a bőr rugalmassága, a bőr feszesebbé válik, az arcél körvonalazottabbá válik, csökken a ráncok mélysége és domborúsága.

Látható hidratáló és tonizáló hatást gyakorol a bőrre, erősíti a vér mikrokeringését és a sejtek anyagcseréjét, antioxidáns hatással bír.

HYAMATRIX® Kétkomponensű komplexum

CIKKSZÁM: HOME002 | KISZERELÉS: 2 X 30 ML | ÁRA: 34.320.- FT

HYAMATRIX® Kétkomponensű komplexum

A HYAMATRIX® kétkomponensű komplexum alkotóelemei a „Kollagénnel és elasztinnel dúsított hyaluronsav” és a „Peptides komplexum”. E készítményeket az alábbiak esetén javasoljuk alkalmazni:

  • az életkorral járó változásokkal szembeni intenzív küzdelem és azok megelőzése érdekében;
  • a bőr fonnyadásának tünetei esetén (ráncok, tónus csökkenés) erőteljes anti-age szabályozóként;
  • a bőr UV-sugarakkal szembeni védelme érdekében;
  • száraz bőr esetén - az erőteljes és tartós hidratálás érdekében;
  • kuperózis kezelése estén, a sérült bőr helyreállítása érdekében.

A szabályozó peptidek és a mátrix peptiddel együttesen alkalmazott alacsony molekuláris hyaluronsav egyedülálló formulája szinergetikus hatást gyakorol a bőrre, ez lehetővé teszi a termék hatékonyságát a dermo-fibroblasztok szerkezetére, ezek sejtaktivitása megerősödik, ami aktivizálja a kollagén és elasztin termelésének folyamatát, ez pedig javítja a bőr ruganyosságát és rugalmasságát. A kollagénnel és elasztinnal dúsított hyalorunsav a hidrofilitásának köszönhetően a bőr kötőszöveti rétegének sejtjeiben fenntartja a nedvesség egyensúlyát és lehetővé teszi a peptidek nagyfokú bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. A HYAMATRIX® formula lehetővé teszi a mátrix és szabályozó peptideknek a bőr bazális rétegéhez történő eljuttatását, itt ezek elindítják és serkentik a sejtmegújulás korábban megsérült folyamatát, erőteljes fiatalító hatást gyakorolva.

Ennek köszönhetően a HYAMATRIX® komplexum:

  • normalizálja a kollagén egyensúlyát és termelését;
  • lassítja a bőr öregedési folyamatát és a ráncképződést;
  • erőteljes lifting hatással rendelkezik a bőr lehúzása nélkül, javítja a turgort és visszaállítja az arc alakját;
  • világossá teszi a pigmentfoltokat;
  • elősegíti a szem alatti táskák eltüntetését.
HYAMATRIX® Hosszantartó hidratáló hatású nappali krém

CIKKSZÁM: HOME003 | KISZERELÉS: 50 ML | ÁRA: 31.020.- FT

HYAMATRIX® Hosszantartó hidratáló hatású nappali krém

A dehidratált bőr a nagyvárosi élet első számú problémája. A kedvezőtlen környezeti körülmények, az érzelmi stressz, a peeling és szolárium túlzott használata nem a legkedvezőbb hatást fejtik ki bőrünkre. Az eredmény - ráncok és korai öregedés.

A HYAMATRIX® hosszantartó hidratáló hatású nappali krém - fejlett biotechnológiai termék. A bőr felületén légáteresztő védőréteget képez, mely biztosítja a bőr kiszáradás elleni védelmét. Az alacsony molekulás hyaluronsav a bőr mélyebb rétegeibe, a bazális membránba hatolva elősegíti nedvesség tartalék képzését, ez pedig biztosítja az optimális nedvességtartalmat, még a nem kimondottan komfortos és szélsőséges körülmények között is (légkondicionáló levegője, szél, hőmérséklet ingadozás). A krém összetételébe tartozó antioxidánsok semlegesítik a szabad gyökök káros hatásait, védelmet nyújtanak a bőrnek az agresszív környezettel és UV-sugarakkal szemben. A krém alkalmazásával növekszik a sejtek energetikai képessége, a bőr szinte „feléled”, a korai öregedéssel szemben sokkal ellenállóbbá válik. A krém kiváló védelmet biztosít az érzékeny bőrnek, enyhíti az irritációt és a gyulladást. Tökéletes alapozóként használható sminkhez. Bármely bőrtípusra javasoljuk.

HYAMATRIX® Intenzív szemkörnyék ápoló gél

CIKKSZÁM: HOME004 | KISZERELÉS: 15 ML | ÁRA: 20.990.- FT

HYAMATRIX® Intenzív szemkörnyék ápoló gél

Az öregedéssel szembeni harc a nők esetében általában a szemkörnyék bőrénél kezdődik, mivel éppen itt jelentkeznek az első, életkorral járó problémák: a bőr elveszíti frissességét, duzzadtság, sötét karikák és apró ráncok jelennek meg. Mindez nem meglepő, hiszen a szemkörnyéki bőrszövet rétege igen vékony, mindössze fél milliméteres. Ezen kívül, mivel itt nincsenek faggyúmirigyek, a bőrszövet állandó nedvességhiányban szenved, aminek következtében a szemkörnyéki bőr korán, már a 25. életév után öregedni kezd.

A HYAMATRIX® szemkörnyék ápoló gél a kialakult problémákra komplex megoldást képes nyújtani. Univerzális formulája révén hatékonyan megelőzi a korral járó változásokat, táplálja és hidratálja a bőrt, helyreállítja az anyagcsere folyamatokat és elősegíti a bőr természetes regenerálódását. A hyaluronsav biztosítja a mélyebb rétegek hidratálását és visszaállítja a bőr rugalmasságát. A mátrix peptidek, nevezetesen az enfolin, helyreállítják a vér mikrokeringését, megszüntetik a szemkörnyéken tapasztalt puffadtságot, enyhítik a sötét karikákat, kisimítják a ráncokat és feszesebbé teszik a szemhéjbőrt. A gél ezen kívül megakadályozza a szemhéj életkorral járó pigmentálódását, eltüntetni a fáradtság és feszült-ség nyomait, antioxidáns hatást fejt ki. Megerősíti a szempillákat és serkenti azok növekedését.

A szemkörnyék ápoló gél még fiatalabb megjelenést tesz lehetővé úgy a nők, mint a férfiak esetében is.

HYAMATRIX® Korrekciós szérum mátrix peptidekkel

CIKKSZÁM: HOME005 | KISZERELÉS: 15 ML | ÁRA: 29.700.- FT

HYAMATRIX® Korrekciós szérum mátrix peptidekkel

A ráncok első megjelenésével az emberiség szebbik fele kezd kétségbe esni: „Hova tűnik el a fiatalság, és visszafordítható-e-?” A ráncok megjelenése alól senki sem kivétel, azonban lehetőség van a ráncok kialakulásának késleltetésére és mennyiségük csökkentésére. A HYAMATRIX® szérumot nem csak a ráncok vizuális korrekciója érdekében fejlesztették ki, hanem annak formulája lehetővé teszi a fiatal és egészséges bőrre jellemző tónus, rugalmasság és szín visszaállítását. Megoldást nyújt a bőr atóniássá (ernyedté) válására, kisimítja az apró ráncokat és csökkenti a már kialakult mélyebb ráncok mélységét, valamint megakadályozza az újabb ráncok kialakulását. Kiválóan hidratálja a bőrt, valamint jelentős és erőteljes lifting hatással rendelkezik. A hyaluronsav kedvezően hat a bőrfelületek általános állapotára: serkenti az anyagcsere folyamatokat, stabilizálja a sejt és sejtközi tér nedvességtartalmát, növeli a kötőszövetek rugalmasságát és ruganyosságát, elősegíti más hatóanyagok mélyebb behatolását.

A HYAMATRIX® mátrix peptides komplexum szabályozza a sejtaktivitást, az értónusok szabályozásával visszaállítja a bőr mikrokeringését, stimulálja a kollagén és elasztin termelést, semlegesíti a szabad gyököket és jelentősen lassítja az öregedési folyamatot.

HYAMATRIX® Nyak és dekoltázs ápoló krém

CIKKSZÁM: HOME007 | KISZERELÉS: 30 ML | ÁRA: 31.680.- FT

HYAMATRIX® Nyak és dekoltázs ápoló krém

A kulcscsonttól az állig haladó nyaki izom a hétköznapi életben gyakran inaktív, ezáltal elveszíti tónusát és nem tartja meg a bőrt, az pedig ennek következtében megnyúlik és ráncok alakulnak ki rajta. Ezen kívül a test ezen részében az izomzat (az arcizomhoz képest) igen vékony, a bőr alatti zsírsejtek gyengén fejlettek. Ez a bőrfelület tápanyaggal való hiányos ellátottságához és korai öregedéshez vezet.

A nyak és dekoltázs ápoló krémet a gravitációs süllyedés (szövetsüllyedés) hatékony korrekciója érdekében fejlesztették ki, mely süllyedés az arcél elvesztésében, a toka kialakulásában, a bőr petyhüdtségében és az életkorral járó egyéb változásban nyilvánul meg.

A lifting-hatás mellett a krém erőteljes hidratáló és antioxidáns hatással is bír.

A krém rendszeres használatával megerősödik a bőr mátrixszerkezete, jelentősen javul a turgor és a bőr rugalmassága, csökken a ráncok száma és mélysége, a bőr simábbá válik.

HYAMATRIX® Éjszakai regeneráló krém

CIKKSZÁM: HOME006 | KISZERELÉS: 50 ML | ÁRA: 34.320.- FT

HYAMATRIX® Éjszakai regeneráló krém

A száraz, fáradt, öregedő bőr éjszakai felfrissítésére és intenzív regenerálására szolgál, hiszen az összetevők ebben az időszakban szívódnak fel leghatékonyabban. A kiválóan összeállított összetevők komplexuma sokrétű hatást gyakorol a bőrre: csökkenti az érzékenységét, hidratálja és megszünteti a száraz és feszülő érzést, táplálja, puhítja és javítja a bőr tónusát és rugalmasságát. A hyaluronsav helyreállítja a bőr vízegyensúlyát, hatékonyan lassítja az öregedési folyamatot, növeli a sejtek energetikai képességeit, serkenti a bőrmátrixot megerősítő kollagén és elasztin szintéziséért felelős fibroblasztok (a bőr kötőszöveteinek sejtjei) aktivitását. Az egyedülálló peptides komplexum elősegíti a vér és a tápanyagok áramlásának növekedését a bőr felszíni és mélyebb rétegeibe, fenntartja annak egyenletes színét és anti-aging hatást fejt ki. A barackolaj és az avokádó olaj ideális a száraz és öregedő bőr ápolása szempontjából.

Ezen olajok jól tartják a nedvességet, nem tömítik el a pórusokat, táplálják, puhítják a bőrt, a kényelem és nyugalom érzésével töltik el azt. A HYAMATRIX® éjszakai krém helyreállítja az anyagcsere folyamatokat, antioxidáns hatást fejt ki és elősegíti a természetes regene-rálódást.

HYAMATRIX® BG Pro hyaluronsav (1,7% SPF4)

CIKKSZÁM: PROF004 | KISZERELÉS: 150 ML | ÁRA: 34.540.- FT

HYAMATRIX® BG PRO HYALURONSAV

Ezt a könnyű zselét a bőr hidratációjának fokozására, túlzott napsugárzás okozta károsodás helyreállítására, és napégésre, valamint az öregedési folyamatok kordában tartására ajánljuk. A kozmetikai gépekkel végzett kezelések alkalmával használt zselék helyett ajánlott. A kontakt gélekkel ellentétben a BG hyaluronsav gél hatékony destrukturált hyaluronsavat tartalmaz, kellő mértékben felszívódik, ezért nem kell eltávolítani a bőrfelszínről. Használata egyszerű és kényelmes. Aktív összetevőinek köszönhetően biztosítja a szövetek fokozott hidratációját, és nyugtatja a bőrt.

Alkalmazható a HYAMATRIX® bőrápolási programjában kiegészítő bőrápolási szerként. A dehidratált, irritált és sérült arcbőr hálás lesz a kellemes, nyugtató zseléért.

HYAMATRIX® CM Arctisztító tej hyaluronsav

CIKKSZÁM: PROF013 | KISZERELÉS: 200 ML | ÁRA: 21.780.- FT

HYAMATRIX® CM ARCTISZTÍTÓ TEJ HYALURONSAVVAL

Magas kókuszolaj és ciklometikon tartalmának köszönhetően a HYAMATRIX®CM arctisztító tej gyengéd és alapos tisztítást biztosít. Használata egyszerű, eltávolítja a vízálló sminket is. Tápláló összetevői miatt a készítmény kiválóan tisztítja meg az arcbőrt a felesleges zsírrétegtől, a sminktől, és az egyéb szennyeződésektől. Az arctejben lévő hyaluronsav segít megtartani az arcbőr nedvességegyensúlyát, intenzíven hidratál és megakadályozza a bőr kiszáradását. Az arctisztító tej otthoni használatra is javasolható.

Minden bőrtípusra ajánlott, nem tartalmaz hormonokat. Hipoallergén készítmény.

HYAMATRIX® Arctisztító és smink eltávolító lotion

CIKKSZÁM: PROF014 | KISZERELÉS: 200 ML | ÁRA: 18.920.- FT

HYAMATRIX® ARCTISZTÍTÓ ÉS SMINK ELTÁVOLÍTÓ LOTION

A kellemes textúrájú arctisztító lotion hatékonyan tisztítja az arcbőrt és távolítja el a sminket. Enyhe hámlasztó hatása van és megakadályozza a hiperkeratózis megjelenését. Aktív összetevőinek köszönhetően rugalmassá teszi a bőrt, a smink és az elhalt hámsejtek eltávolítása után a tisztaság komfortérzetét nyújtja. A készítmény hyaluronsav tartalma megtartja a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát, ezért az érzékeny területek is hatékonyan tisztíthatóak vele. Gyengéd ápolást nyújt a bőrnek, hiszen nem tartalmaz alkoholt. Hipoallergén készítmény, minden bőrtípusra ajánlott, alkalmas a bőr előkészítésére kozmetikai kezelések előtt. Használata egyszerű, a lotionnal könnyen megtisztítható az arcbőr, a szemhéj, a nyak és a dekoltázs területe is.

 
 


Meridián Wellness Stúdió - OTP szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - MKB szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - Erzsébet UtalványAjándékutalvány
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
 
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat


Meridián Wellness Stúdió

H-1066 Budapest, Teréz krt. 6. fsz. 8.
Telefon: +36 1 321 6072
Mobil: +36 30 466 1994
Email: info@meridianwellness.hu

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 8:00-20:00 óra
szombat: (előzetes bejelentkezéssel)
9:00-15:00 óra