Ásványi Poralapozók
PANDHY’S™ Loose Mineral Foundation

A megfelelően felhordott ásványi poralapozó látványra és tapintásra a természetes bőr élményét kelti, tökéletes fedést biztosítva. A színek sokféleségével igyekszünk minden etnikum igényeit és szükségleteit kielégíteni. A megfelelő tónusú alapozók természetesen arcpírként is használhatók. 

A felhordáshoz használjuk a PANDHY’S™ FlatTop Ecsetet. 

Az ásványi-poralapozóval való tökéletes alapozásnak két titka van; az egyik a tökéletesen tiszta, hidratált, száraz bőr, a másik a megfelelő ecset. 

Ásványi Porkorrektorok
PANDHY’S™ Loose Mineral
Concealer-Foundation

A korrektor porok az alapozóknál erősebben fednek, krémesebb a tapintásuk, teljesen matt felszínt adnak a felhordást követően. A nem kívánatos árnyékok, szem alatti karikák elfedésén túI, tökéletesen korrigálja az aknés, szeboreás bőrt is. Magas cink-oxid tartalmuknál fogva nyugtatják a gyulladt, irritált bőrt. 

Felhordható FlatTop ecsettel, kisebb felületekre, pont- korrekcióhoz, szemhéj satírozó / árnyékoló ecsettel, de minden esetben a körkörös applikáció technikáját alkalmazzuk.

Szemhéj-korrektorok
PANDHY’S™Lid Washes

A szemhéjak eredendően enyhén vöröses, lilás tónusúak, aminek következtében a szemünk fáradtnak tűnhet. A három különböző árnyalatú, mono-tónusú szemhéjkorrektor erre kínál megoldást, ha alapként használjuk szemhéjpúder, vagy ceruza alá. Önmagában is használható mindhárom tónus, természetes, selymes felszínt ad a szemhéjaknak. Felhordása azonos a porkorrektoréval. 

  Fairey #312
fáradt rózsaszín, rendkívül nőies, különösen szép a PANDHY’S™ Föld-színekkel kombinálva
     
  Buttercup #311
sápadt, sárgás, krémszín, vörös szemhéjakra ajánlott, világosítja a szemhéjakat,
Szintén nagyon szép a föld és a mályva színekkel.
     
  Creme Brulee #310
ugyancsak a nemkívánatos vöröses tónus eltüntetésére ajánljuk ezt a natúr bőrszínű korrektort, amely teljesen láthatatlan fedést biztosít.
Alapozó-igazító
PANDHY’S™ Foundation Adjusters

PANDHY’S™ "alapozó-igazítók" értő adagolásával az alapozókhoz felhordás előtt keverve, azok színét, tónusát tökéletesíthetjük, reprodukálva az összes előforduló bőrszínt.
Elsősorban professzionális felhasználásra ajánljuk. 

  Blue/Olive Luster Adjuster #079
világoskékpúder, bármely világos
színű PANDHY’S™ alapozóba keverhető, hidegebb, alabástrom-hatású, illetve olív-tónust ad az alapozónak.
     
  Pink Luster Adjuster #076
barackszínű, krémes tónust kölcsönöz az alapozónak, ha az túl sárgás
     
  Yellow Luster Adjuster #082
világos aranyszín, ázsiai és latin tónusok tökéletesítésére
     
  Ivory Foundation Adjuster #078
elefántcsont színű por, bármely 
alapozó világosítására hasz- 
nálható, anélkül, hogy 
annak eredeti tónusát megváltoztatná
Fixáló Púderek
PANDHY’S™ Setting Powders

Tanácsok a megfelelő Fixáló Púder kiválasztásához: 

  • Ha Ön Ashlie, Claire, vagy Sandra elnevezésű alapozót hasz nálja, úgy a Petal #01 jelzésűt púdert javasoljuk. Amennyiben az alapozó tónusát túl rózsa színesnek itéli, korrigálhatja az alapozást az Angel #02 színkódú, világos sárga fixálópúder használatával. 
  • Ha Ön Paula, Kerrie, vagy Teporah színű alapozót használ, akkor az Angel #02 púder a tökéletes választás 
  • Ha Ön Tan Girl, Cecilia, Canela, vagy Saturnina alapozók valamelyikét használja, akkor a Tawny #03, okkersárga púderrel rögzítse az alapozót. 
    A Secrecite #04, fehér púder használatával az alapozó tónusát tompíthatja, világosíthatja, illetve ez a púder használható kiegyenlítő- is ként tágpórusú bőrön, a poralapozó alá felhordva.
Pirosítók
PANDHY’S™ Blushes

A hamvas rózsától a mély mályváig, pirosítóink gyönyörűen emelik ki az orca vonalait, természetesen ragyogó színt és fényt kölcsönözve az arcnak. 
A PANDHY’S™ pirosítók tiszta pigmentek, nagyon tartósak. Mindegyik használható ajak 
és köröm színezésre is. Pirosítóink rendkívül koncentráltak, csak leheletnyi rétegben kell alkalmazni őket. A leggazdaságosabb applikációs módszer, a vattalabdával való felhordás. Ha ön szívesebben használ ecsetet úgy vagy a Fan ecsetet (legyező formájú púderecset), vagy a KABUKI ecsetet ajánljuk, nem javasoljuk a klasszikus pirosító ecsetek használata, mert nagyon sok anyagot vesznek fel, ami a tömény pigment esetében szükségtelen és pazarló. 

Gyöngyfényű Pirosítók 
PANDHY’S™ Pearlescent Blush

PANDHY’S™ gyöngyfényű pirosítók tiszta mikából készülnek selymes fényt kölcsönöznek a bőrnek, elsősorban alkalmi sminkekhez ajánljuk.

Matt és fél-matt pirosítók 
PANDHY’S™ Matte & Semi-Matte Blushes

PANDHY’S™ Matt és fél-matt pirosítók természetes, szép textúrájú anyagok, használhatók szemhéjra, ajakra és körömlakk adalékként is. 

Selyemporok 
PANDHY’S™ Illuminizers

A selyemporok csillám mentes fényt adnak a bőrnek, alkalmazhatóak az orcákon , szemhéjon, vállon és bárhol... Felhordásához a KABUKI, vagy pirosító ecseteket javasoljuk.

Barnítók
PANDHY’S™ Bronzers

Egészséges, napbarnított színt adhatunk bőrünknek a selyemfényű barnítókkal, élénkítik a fáradt bőrt. Szintén a KABUKI Ecset használatát javasoljuk, a barnítók használatánál különösen fontos, hogy csak leheletnyi mennyiséget használjunk a természetes hatás érdekében. 

Csillámporok
PANDHY’S™ Body Shimmer

Talkum mentes csillámporaink az arc illetve a test bármely részén használhatók. Azoknak ajánljuk, akik a fémes csillogást kedvelik, pirosítóként is felhordhatóak. Szintén a vattalabda a leggazdaságosabb eszköze az applikációnak, de felhordható a PANDHY’S Kabuki Ecsettel is. 

Az arcpirosítókat, a selyemporokat, a barnítókat és a csillámporokat megvásárolhatják lakossági kiszerelésben is, a felhordáshoz szükséges ecsettel.

Többcélú Ásványi Pigmentporok 
PANDHY’S™ Multi-Purpose Mineral Powders

Ez az ásványi dekor-kozmetikumok igazi csodájának a tárháza! Itt teljesedhet ki a fantázia és a kreativitás. Káprázatos színek egész sorát kínáljuk, fényes, fél-matt és matt textúrával. Ön további színeket alkothat saját kedve szerint, az ásványok további keverésével. A többcélú porok mindegyike használható szemhéj púderként, rajzolható vele szemkontúr és ajak kontúr, felhordható az ajkak színezésére is, lehet belőlük arcpír, és színezhetik a körmeinket is.

A többcélú ásványi pigmentporokat megvásárolhatják lakossági kiszerelésben is, a felhordáshoz szükséges applikátorral.

Szempillaspirál
PANDHY’S™ FlashVolume Mascara

Csodálatos formula a szempillák színezésére és ápolására, 3 árnyalatban. 

Krémes, hypoallergén összetétel, tiszta, ásványi pigmentjeinkkel színezve, az ásvány tartalomból adódóan vízálló, de könnyen eltávolítható, kenődés mentes készítmény, a szemek még hangsúlyosabb szépségéért.

Organikus Kontúr és Jumbo ceruzák, szemre, szájra


Ceruzáink organikus eredetű természetes viasz és olaj alapból készülnek. A szint tiszta ásványi pigmentjeink adják, a ceruzák semmilyen kémiai festékanyagot, tartósítószert nem tartalmaznak. Puha, krémes állagú, ápolj az ajak érzékeny bőrét, felhordás után tartós, nem kenődik el.

Ajkak

Tudta, hogy életünk során átlagosan 1,5-2 kilogrammnyi az általunk használt rúzsból bekerül a szervezetünkbe az ajkunk bőrén, illetve a száj nyálkahártyáján keresztül? Ennek tudatában nagyon nem mindegy, hogy mint kenünk a szánkra! 

Szájfény 
PANDHY’S™ LipGloss

Organikus összetételű szájfény, ásványi pigmentekkel  színezve, tartós ragyogás, ápolás, az ajkak szépségéért.

Ajakápoló és Színező 
PANDHY’S™ Potted LipCare & Color

Természetes és tökéletes védelem az ajkaknak, minden időben. Tartós, ragyogó színek. Kenődés mentes készítmény, aplikátorral, tükörrel, 7 árnyalatban, és színtelen változatban. A termék >90%-ban ECOCERT minősítésű , természetes alapanyagokból készül. 

Körömlakk

PANDHY’S™ Vízalapú Körömlakk 
PANDHY’S™ Waterbased Nail Color

PANDHY’S™ Körömlakk Lemosó 
PANDHY’S™ Natural Remover

Vízbázisú körömlakkunk természetbarát, innovatív alternatívája a hagyományos, oldószeres lakkoknak. Hogy minden előnyét élvezhesse és teljes megelégedésére használhassa szakítania kell a tradicionális lakkokhoz kapcsolódó alkalmazási szokásokkal, és meg kell ismernie a vízbázisú lakkok sajátosságait. Ebben szeretnénk segíteni, kérjük gondosan olvassa el az alábbiakat. 

A PANDHY’S™ Vízbázisú Körömlakk alkalmazása 

Lakkozás előtt mosson alaposan kezet langyos, szappanos vízzel. A még tökéletesebb eredményhez ajánlott a körmöt áttörölni a PANDHY’S™ Natúr Körömlakk Lemosóval, hogy a köröm teljesen zsír és olajmentes legyen. A zsíros, olajos felszínre felhordott körömlakk tartóssága lényegesen gyengébb 

A megtisztított körömre vékony, egyenletes rétegben hordja fel a lakkot. Két rétegben alkalmazva hozza a legszebb és tartósabb eredményt. Fontos, hogy az első réteget minimum 30 másodpercig hagyja száradni mielőtt a második réteget felkeni. A lakk száradási idejét befolyásolhatja a környezeti hő és a pára. 

Még tartósabbá és ellenállóbbá tehető a lakkozás, ha a végül a PANDHY’S™ Crystal Clear (színkód: 01) színtelen lak egy vékony rétegével rögzíti azt. 

Tekintve, hogy a PANDHY’S™ Körömlakkok vízalapúak, fontos, hogy a lakkozást követő 3-4 órán belül tartózkodjon a meleg/forró vízzel való tartós érintkezéstől (um. ülőfürdő, zuhanyozás, mosogatás, stb.). 

A PANDHY’S™ Vízbázisú Körömlakk Lemosó alkalmazása 

PANDHY’S™ Vízbázisú Körömlakkok lemosásához elsősorban a PANDHY’S™Natúr Körömlakk Lemosót javasoljuk. Vattakorong segítségével nedvesítse át a lakkot a lemosó folyadékkal, hagyja azt hatni 1-2 percig a körmön, majd vattával törölje le, végül az esetleges maradékot szappanos, meleg vizes kézmosással távolítsa el. 

A vízbázisú körömlakkot úgy is eltávolíthatja, ha körmeit néhány percre meleg vízben áztatja, majd ha a lakkréteg fellazult a körömágy felöli végén elemelve a köröm felületéről, lehúzza a lakkréteget, mint egy fóliát. 

A vízbázisú körömlakkjaink intenzíven tapadnak a köröm felszínéhez, így hosszabb hordási idő után a lakk eltávolítása nehezebbé válhat, ezért javasolt heti rendszerességgel lemosni azt és újra lakkozni a körmöt. 

PANDHY’S™ Ecsetek


Kiváló minőségű ecsetek az ásványi smink-technikákhoz, professzionális és lakossági felhasználásra.

 
 


Meridián Wellness Stúdió - OTP szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - MKB szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - Erzsébet UtalványAjándékutalvány
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
 
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat


Meridián Wellness Stúdió

H-1066 Budapest, Teréz krt. 6. fsz. 8.
Telefon: +36 1 321 6072
Mobil: +36 30 466 1994
Email: info@meridianwellness.hu

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 8:00-20:00 óra
szombat: (előzetes bejelentkezéssel)
9:00-15:00 óra