Hexapoláris Rádiófrekvenciás Kezelések és Alakformáló kezelések

HRF Hexapoláris rádiófrekvencia
has, belső comb, külső comb, csípő, fenék, hát,
nyak, felkar, vádli

Bérlet lehetőségek

1.
0/A HRF alakformálás 12.000.-Ft 1 alkalom  
1/A HRF alakformálás 45.000.-Ft 6 alkalom 7.500.-Ft/alkalom
1/A HRF alakformálás 80.000.-Ft 12 alkalom 6.667.-Ft/alkalom
 
2.
2/A HRF + 20' hullám nyirokmasszázs 14.500.-Ft 1 alkalom  
2/A HRF + 20' hullám nyirokmasszázs 60.000.-Ft 6 alkalom 10.000.-Ft/alkalom
2/A HRF + 20' hullám nyirokmasszázs 110.000.-Ft 12 alkalom 9.167.-Ft/alkalom
 
3.
3/A HRF + 20' infraszauna 13.500.-Ft 1 alkalom  
3/A HRF + 20' infraszauna 55.000.-Ft 6 alkalom 9.167.-Ft/alkalom
3/A HRF + 20' infraszauna 105.000.-Ft 12 alkalom 8.750.-Ft/alkalom
 
4.
4/A 30' hullám nyirokmasszázs + 30' infraszauna + krém 5.500.-Ft 1 alkalom  
4/A 30' hullám nyirokmasszázs + 30' infraszauna + krém 27.600.-Ft 6 alkalom 4.600.-Ft/alkalom
4/A 30' hullám nyirokmasszázs + 30' infraszauna + krém 55.000.-Ft 12 alkalom 4.550.-Ft/alkalom

Hogy jól érezze magát, ha tükörbe néz!

Megoldások, amire mindig is vágyott!

Használja ki az alkalmat, hogy ezúttal az elérhető leghatékonyabb rádiófrekvenciás technológiát állíthassa az Ön szépségének szolgálatába!

Ez a széleskörűen alkalmazható berendezés ragyogó eredményeket ér el a test- és az arc kezelésében, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a
  • testméret csökkentése
  • zsírbontás
  • cellulit és nyúlási csíkok kezelése
  • a bőr feszesítése
  • az arc fiatalítása

Hogyan működik?

A rádiófrekvenciás energia hőfejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

Magicpolar újgenerációs RF technológia

A berendezés hexa-poláris (hatpólusú) kezelőfejjel rendelkezik, amely a piacon jelenleg elérhető legkorszerűbb technológia. A speciális computer vezérlésnek köszönhetően az RF energia koncentráltsága, eloszlási paraméterei tökéletessé váltak, átfogó és szabályozható behatolási mélység mellett. Ezáltal nemcsak hihetetlenül kellemes kezelésérzetet biztosítanak Önnek, hanem egyúttal garantálják a maximális hatékonyságot is.

A Magicpolar egyedülálló tulajdonsága, hogy a kezelőfejek vörös és kék színű szuper intenzív fényű LED fényforrásokkal vannak ellátva.

További előnyök

Más idegen anyagokat bejuttató módszerekhez képest ez sokkal természetesebb és tartósabb eredményeket biztosít. A kezelést követően a bőrnek nincs szüksége gyulladási időre, mely lehetővé teszi, hogy a kezelés befejezése után Ön azonnal visszatérjen a napi megszokott tevékenységéhez. Eltérően sok más kezeléstől, a napfény és szoláriumozott bőr nem jelet ellenjavallatot, tehát a kezeléseket évszaktól és barnulási állapottól függetlenül bármikor igénybe lehet venni.

Magicpolar kezelési lehetőségei

  • Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás
  • Cellulit és nyúlási csíkok kezelése
  • Bőrfeszesítés, bőrszépítés
  • Arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció
  • Fejbőr fiatalítás, hajnövekedés serkentés

Zsírbontás, méretcsökkentés

A rádiófrekvenciával technológiával végzett alakformáló kezelések fő célja a zsírbontás. Ennek egyenes következménye, hogy a kezelések elsődleges célterületei a has, a csípő, a fenék és a combok. Használja ki azonban a lehetőséget, hogy a Magicpolar speciális fejkialakítása lehetővé teszi olyan területek eredményes kezeléseit, mint például a hát, a felkar és a toka. A kezelési technika manuális masszázshoz hasonló mozdulatai segítik a felszabadult zsír és méreganyagok kezelési területről való eltávolítását és meggyorsítják a szervezetből való kiürülést, ezzel is segítve a kellemes közérzet kialakulását.

Narancsbőr kezelése

Az élettanilag indokoltnál nagyobbra növekedett zsírsejtek által elszorított mikro-keringés, és a méreganyagok felhalmozódásának egyenes következménye a jól ismert cellulit különböző fokozatainak kialakulása. Ebből adódóan a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a zsírsejtek méretének csökkentésével az eredeti kötőszöveti állapot helyreállítását célozzuk meg. A zsírsejtek méretének csökkentésével a kötőszöveti anyagcsere folyamatok helyreállnak, amely megindítja a cellulit leépítését.

Arcfiatalítás, kollagén restrukció

Az életkor előrehaladtával a bőr feszességéért felelős kollagén termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ezt a folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. A Magicpolar berendezéssel olyan sejtszinten ható hőhatást hozunk létre, amelynek következtében a fibriblast sejtek aktivizálódnak és új kollagén struktúrákat képeznek. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcának.

Milyen érzés?

A kezelés során a vendégeink kellemes meleg érzésről számolnak be, mely párosulva a kezelőfej harmonikus mozgásával, pihentető és relaxáló hatású. Vendégeink gyakran elszenderednek. Ennél a kifinomult technológiánál nyoma sincs tehát a nagyobb intenzív és fájdalmas forróság érzetnek.

Kinek ajánlott ez a kezelés?

Bárkinek aki rövid idő alatt jelentősen szeretne karcsúsodni, de nem szívesen vetné magát alá semmilyen műtéti eljárásnak, továbbá mindenkinek, aki szeretné jelentősen megfiatalítani arcát. Tehát azoknak, akik örömmel vennék, ha ismerőseik azzal köszöntenék: „De jól nézel ki!”

Hány kezelésre lesz szükségem?

A tartós eredmények elérése céljából legalább 6 kezelés kúraszerű végzése javasolt. Az elért eredmények hosszú távú megőrzését havi 1 fenntartó kezelés biztosítja. Ugyanakkor lényeges, hogy az eredmények már az első kezelés után is láthatóak.

Mit kell tennem a megfelelő hatás érdekében?

Fogyasszon legalább 2,5 liter folyadékot naponta, mellőzve a szénsavas, alkoholos és cukrozott italokat. A megfelelő folyadék mennyiség bevitele nélkülözhetetlen a felszabadított zsír és méreganyagok kiürüléséhez. Saját szemével fogja látni, ahogy a méreganyagok távoznak a szervezetből. További fontos információ, hogy brit kutatók nemrég nyilvánosságra hozott vizsgálatai szerint bármely alakformáló hatékonyságát átlagosan 40%-al növeli egy, a kezeléssel társított ésszerű diéta.

Kinél nem alkalmazható a kezelés?

Természetesen bizonyos egészségügyi problémák és súlyos kórképek kizárhatják ennek a berendezésnek a használatát, ezekről azonban az első kezelés előtti konzultáción tájékoztatni fogják Önt.

Milyen egyéb kezelési lehetőségeket hordoz magában ez a berendezés?

Regenerálja és fiatalítja a fejbőrt, serkenti a hajnövekedést. Sok országban a kezelések mintegy negyedét a hajnövekedés stimulálása teszi ki. Ilyen irányú pozitív tapasztalatokkal már hazai szakemberek is rendelkeznek.

 


Meridián Wellness Stúdió - OTP szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - MKB szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - Erzsébet UtalványAjándékutalvány
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
 
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat


Meridián Wellness Stúdió

H-1066 Budapest, Teréz krt. 6. fsz. 8.
Telefon: +36 1 321 6072
Mobil: +36 30 466 1994
Email: info@meridianwellness.hu

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 8:00-20:00 óra
szombat: (előzetes bejelentkezéssel)
9:00-15:00 óra