Bio cukor szőrtelenítés

Bio sugar depilation

bajusz 1.100.-Ft
lip
arc 1.600.-Ft
face or chin
szemöldök 1.100.-Ft
eyebrow
hónalj 1.600.-Ft
armpit
kar 2.000.-Ft
under arm
fazon 1.800.-Ft
bicini
teljes fazon 5.500.-Ft
full bicini
térd vagy comb 4.500.-Ft
½ legs
teljes láb 8.000.-Ft
full legs
hát 7.000.-Ft
back
mellkas 7.000.-Ft
chest
Hagyományos gyanta szőrtelenítés levendulás gyantapatronnal
WAX

hónalj 1.100.-Ft
armpit wax
kar 1.200.-Ft
under arm wax
fazon 1.500.-Ft
bicini wax
térd vagy comb 1.800.-Ft
½ legs
teljes láb 3.500.-Ft
full legs

A cukorpasztás szőrtelenítés előnyei

A több ezer éve legendás cukorpasztás szőrtelenítést Kleopátra óta használják a sima bőrre áhítozó nők. Az európai kozmetikákban mégis csak a közelmúltban indult hódító útjára ez az ősi és modernebb technikákat tökéletesen elegyítő módszer.

A technika legfőbb előnye a hagyományos gyantázással szemben, hogy jóval kíméletesebb eljárás, szinte egyáltalán nem okoz fájdalmat. A szőrtelenítés során testhőmérsékletű anyaggal dolgozunk, ami nem égeti meg a bőrt, nem károsítja a hámréteget, akár kifejezetten érzékeny bőrre is alkalmazható. A cukorpaszta semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz, 100%-osan természetes eljárás, nem okoz allergiás reakciókat, rendkívül higiénikus eljárás, ráadásul a felhasznált anyag egyáltalán nem ragad, vízzel egyszerűen lemosható.

Örökre vége a fájdalmas szőrtelenítésnek, a mindenhová beleragadó gyantamaradékoknak, a piros pöttyös, benőtt szőrszálaknak! Higgye el, megtalálta, amit mindig is keresett: a tökéletes szőrtelenítés módszerét.

Cukorpaszta – a tökéletesen sima bőr titka

A gyantázással szemben a cukorpasztát a szőr növekedésével megegyező irányban húzzuk le, így biztosan kizárhatjuk a beszakadt szőrszálak és a szőrtüsző-gyulladás megjelenését. Az eljárás eredménye a tökéletesen sima, hibátlan, selymes, csupasz bőrfelület. Külön specialitása az eljárásnak, hogy a rövid és benőtt szőrszálakat is el tudjuk vele távolítani, a tartóssága pedig bőven lekörözi a hagyományos gyantázást. Tehát ha szeretné, hogy hosszú hetekig makulátlan, puha, selymes, simogatásra csábító legyen a bőre, jelentkezzen be hozzánk, és próbálja ki ezt a népszerű eljárást!

Alkalmazási területek

A cukorpasztás eljárás minden olyan területre alkalmazható, melyet gyantáztatni szokott, de meg fog lepődni, mennyire gyengéd, fájdalommentes módon tudjuk megszabadítani a nemkívánatos szőrszálaktól.

  • láb (térdig, teljes területen)
  • kar
  • hónalj
  • fazon
  • arc

 


Meridián Wellness Stúdió - OTP szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - MKB szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - Erzsébet UtalványAjándékutalvány
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
 
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat


Meridián Wellness Stúdió

H-1066 Budapest, Teréz krt. 6. fsz. 8.
Telefon: +36 1 321 6072
Mobil: +36 30 466 1994
Email: info@meridianwellness.hu

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 8:00-20:00 óra
szombat: (előzetes bejelentkezéssel)
9:00-15:00 óra