Napsugár Infraszauna

Sunshine infrared sauna

20perc 1.500.-Ft
30perc 2.000.-Ft
50perc 3.500.-Ft

Napsugár infraszauna

Az infraszauna használata a hagyományos szaunával szemben alacsony hőmérsékleten, 45-60 fokon zajlik, hatása mégis sokkal intenzívebb, mint a magas hőfokú, tradicionális finn szaunáé. Szerencsére olyanok is használhatják, akik megterhelőnek érzik azt a szinte elviselhetetlen hőséget, ami egy szokásos szaunában fogadja őket. Az infraszaunákra az jellemző, hogy infravörös hősugárzásának hullámhossza 0,75 és 1.000 mikron közötti tartományba esik. A napsugárszauna az infraszaunák legmodernebb generációjába tartozik, és azért különösen hatékony, mert a napsugárzás speciális hullámhosszú, mesterségesen előállított hősugárzására épül, hullámhossz-tartománya 8 és 11 mikron közé esik. De míg a természetes napozás az UV-sugárzás káros hatásai miatt csak rövid ideig folytatható, addig a napsugárszauna esetén természetesen nincs UV-sugárzás, így nincs limitálva a felhasználás ideje.

A hatékony méregtelenítés azért nagyon fontos, mert a lerakódott méreganyagok eltávolítása hozzájárul a szervezet öngyógyító folyamatainak aktiválásához, immunrendszerünk egészségének megőrzéséhez. Az infraszauna méregtelenítő hatása sokkal erősebb, mint a szaunáé, mert a kiizzadt verejték 20 %-a koleszterinből, savas bomlástermékből, zsírban oldott káros anyagokból, nehézfém maradékokból áll. Hatására felfrissülünk, energikusabbak leszünk, lelkileg-fizikailag is megerősödünk. Ráadásul az infraszauna segít kalóriát égetni, fél óra alatt akár 600-800 kilokalóriától is megszabadulhatunk segítségével. 

Miért fontos az ideális testsúly beállítása és megtartása?
A súlyfelesleg sajnos komoly egészségügyi kockázatokkal jár:

  • szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, koszorúér elmeszesedés, agyvérzés, szívelégtelenség
  • légzési elégtelenség, felső légúti hörghurutra való fogékonyság, tüdőembólia
  • emésztési problémák, gyomorfájás, puffadás, epekő, epehólyag gyulladás
  • II. típusú cukorbetegség
  • a női hormonrendszerrel kapcsolatos problémák (rosszabb teherbe esési arány, szülési szövődmények)
  • mozgásszervi megbetegedések (csípő- és térdízületi panaszok)
  • lelki problémák (frusztráció, kisebbségi érzés, elmagányosodás)

A rendszeres infraszauna segít beállítani a normális testsúlyt, és megszabadítani Önt a túlsúly okozta egészségügyi kockázatoktól és lelki problémáktól!

 


Meridián Wellness Stúdió - OTP szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - MKB szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - Erzsébet UtalványAjándékutalvány
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
 
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat


Meridián Wellness Stúdió

H-1066 Budapest, Teréz krt. 6. fsz. 8.
Telefon: +36 1 321 6072
Mobil: +36 30 466 1994
Email: info@meridianwellness.hu

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 8:00-20:00 óra
szombat: (előzetes bejelentkezéssel)
9:00-15:00 óra