Prána gyógyítás

45':6.000.-Ft
90':12.000.-Ft

A prána fogalma

"A prána az az életenergia, amely életben tartja a testet és óvja egészségét. E nélkül nem létezik élet. Testünk úgy van megalkotva, hogy automatikusan képes felvenni és leadni ezt az energiát. Betegség ott alakul ki, ahol az energia megreked, majd ezt fájdalom, gyulladás formájában érzékeljük."

A prána gyógyítás

A prána gyógyítás ősi tudomány, amely az egész fizikai test gyógyítását pránával ( élet energiáva l) éri el. Amikor a prána energiát kibocsájtjuk, a test öngyógyító képessége felgyorsul.

Mire képes a prána gyógyítás ?

A prána energia gyógyítás 1. szinten kisebb betegségek kezelésére alkalmazható. Magas láz, fejfájás, felfúvódás, izomfájdalmak, fogfájás, csaknem valamennyi esetben enyhíthető. Köhögést, megfázást általában egy-két nap alatt megszünteti. Hasmenést már néhány óra alatt is. Magasabb szinteken a súlyosabb betegségek, mint szem, máj, vese, szív problémák tünetei néhány alkalom után enyhíthetők. A gyógyulási időt legalább a harmadára csökkentheti. Fizikai szintre vetítve segíti a test regenerálódását. A prána energia gyógyítás a 2. szinten nagyobb, hosszabb, régebbi betegségekből segít mihamarabb kigyógyulni. Minél több kezelést veszünk igénybe, a testünknek annál több segítséget adunk a gyógyulásban.

Mit nevezünk energiaközpontoknak vagy csakrának ?

A "chakra" szó jelentése "kerék" vagy "forgás", ez utal a kerék jellegű formára és az energiaörvényre. Ezek az örvénylő energiaközpontok az energiatest nagyon fontos részei. Ahogy a látható fizikai testnek vannak létfontosságú és kisebb jelentőségű szervei, úgy az energiatestnek is vannak fő -, al - és mellék csakrái. A fő csakrák olyanok, mint az erőművek, életenergiával látják el a legfontosabb - az élethez nélkülözhetetlen - szerveket. Amikor az "erőművek" rendellenesen működnek, a létfontosságú szervek megbetegszenek, mivel nem kapnak elegendő életenergiát a megfelelő működéshez.

Az energiatestről

Különböző néven ismerheted: energiamező energiaburok, finom test, étertest, fénytest, bioplazma test, energia információs mező, aura. A látható testünket áthatja és körülveszi egy finom energiából álló, a legtöbb ember számára láthatatlan energia test, legismertebb nevén az "aura". Ez az az energia, ami körül vesz, megvéd, erőt ad és kifelé sugározza a személyiségünket. Az energiatest és a látható fizikai test kölcsönösen befolyásolják egymást, így az energiatest kezelése során a látható fizikai test is gyógyul. Azonban fontos azt is tudni, hogy a betegségek először az energiatesten jelentkeznek, így megfelelő kezeléssel a fizikai megnyilvánulásaik megelőzhetőek.

Mi a pszichoszomatikus betegségek mögött meghúzódó folyamat?

A nem szabályzott és elfojtott érzelmek, mint düh, aggódás, tartós idegesség és frusztráltság, nem kívánatos hatást gyakorolnak az energiatestre. A düh és frusztráltság például prána kiürülést eredményezhet a solár plexus csakra és hasi területeken, vagy prána felgyülemlést a solár plexus csakra és szív csakra körül.

 


Meridián Wellness Stúdió - OTP szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - MKB szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - Erzsébet UtalványAjándékutalvány
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
 
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat


Meridián Wellness Stúdió

H-1066 Budapest, Teréz krt. 6. fsz. 8.
Telefon: +36 1 321 6072
Mobil: +36 30 466 1994
Email: info@meridianwellness.hu

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 8:00-20:00 óra
szombat: (előzetes bejelentkezéssel)
9:00-15:00 óra