Éljen tovább, öregedjen később!

Az Ön Image-e a mi Image-ünk

Az Image Skincare cég egy nemzetközi, professzionális bőrápolási termékekkel foglalkozó vállalat. Janna Ronert, elnök és vezérigazgató alapította 2003-ban. A gyorsan fejlődő cég a világ 27 országában van jelen, Európában, Amerikában, Svájcban és a Közel-Keleten. Az FDA által tanúsított laboratórium a napjaink piacán jelen lévő legfejlettebb tudományos összetevőket vizsgálja és építi be a gyógyszerminőségű bőrápoló készítményekbe, melyek segítségével az orvosok és kozmetikusok számára lehetővé válik a felülmúlhatatlan eredményeket biztosító kezelések és termékek kínálása. Központunk West Palm Beach-ben, Florida államban található, és folyamatosan szervez házon belüli illetve külső helyszíneken is oktatásokat, mely garantálja, hogy sikerrel kezelhet és értékesítheti ezeket a termékeket.

Küldetésünk

Az IMAGE Skincare szakmai társaság elkötelezte magát, hogy vásárlóinak a legmagasabb integritású szolgáltatást, professzionális termékeket és folyamatos oktatást nyújtja a bőrápolás és az esztétikai eljárások terén.

Minőség

Az Image Skincare termékeket nemzetközileg elismert kémikusok fejlesztik és készítik, orvosokkal karöltve. Valamennyi Image Skincare termék az USA-ban készül, és minőségük felülmúlhatatlan a piacon. Filozófiánk értelmében kiváló hatóanyagokat használunk a kimagasló eredmények érdekében.

Parabénmentes termékek

Az Image Skincare elkötelezte magát amellett, hogy biztonságos, mesterséges tartósítószerektől (például parabén) mentes termékeket kínál. A parabén tartósítószerként történő használata a kozmetikumokban ellentmondó. Egyes klinikai tanulmányok arra utalnak, hogy a parabének potenciálisan veszélyt jelentenek az egészségre, például az ösztrogén háztartásra. Az Image Skincare egyike azon bőrápolási termékeket gyártó cégeknek, akik már 2007-ben megkezdték a parabének kivonását a termékekből.

Az Image Skincare valamennyi termékcsaládja parabénmentes.
  • Mert a legjobb minőségű, természetes ásványokból készül, tiszta pigmenteket használunk, ezáltal rendkívül tartós a vala készült smink.
  • Mert minden eleme talkum, olaj, szilikon és gyanta mentes, nem tömíti el a pórusokat, a bőr szabadon él és lélegzik a smink alatt is. Nem tartalmaz továbbá kármint és bizmut-oxikloridot.
  • Mert nem tartalmaz tartósítószert, hiszen nincs is szükség rá, mivel az ásványok inaktívak, nem telepedhet meg bennük semmilyen baktérium, minőségüket korlátlan ideig megőrzik a készítmények, kockázat nélkül használhatók irritált, gyulladt bőrön is.
  • Mert egyáltalán nem allergizál,
  • Mert titán-dioxid és cink-oxid tartalmánál fogva természetes UV védelmet nyújt (SPF 20 UVB)
  • Mert vízálló, sportoláshoz is használható,
  • Mert az ásványoknak természetükből eredően gyulladáscsökkentő hatásuk van, így használatából a problémás bőr is profitál,
  • Mert annyira bőrbarát, hagy bármilyen sebészeti beavatkozás, lézerkezelés, mikrodermabrázió, epiláció, depiláció, stb. után közvetlenül is alkalmazható, dermatológusok világszerte ajánlják.
  • Mert rendkívül gazdaságos.
  • Mert nem teszteltük a termékeket állatokon.

Az Image Nagykövetek nap mint nap használják az Image Skincare professzionális bőrápoló készítményeket, hiszen fontos számukra a tökéletes megjelenés, az élettel teli, ragyogó, egészséges bőr.

Janna M. Ronert
Janna M. Ronert
Image skincare alapítója

Filozófiája
Bőrápolási filozófiája az egyszerűségen alapszik. Egyszerű használható, egyszerűen megtanulható és egyszerűen értékesíthető Image International termékek. Filozófiája beigazolódott. Az Image termékek és kezelések ma a világ 27 országában érhetőek el, és a cég az USA leggyorsabban fejlődő bőrápolási vállalata. A termékeket interneten nem lehet megvásárolni – ez Janna másik filozófiája, mellyel megtartható a professzionalitás integritása.

Janna hisz abban, hogy a nőket és a férfiakat öt bőrápolási kérdés foglalkoztatja: a ráncok, a napkárosodás, az akne, a rozácea és a stresszes bőr. Ezt az öt bőrállapotot célozza az Image Skincare, egy egyszerű színkódolt rendszer segítségével. Janna képes volt csapatát a minőségi termékek piacán vezetővé tenni, vezetővé a paramedicinális oktatás témában, és vezetővé az üzleti módszerek integritásának terén is.

Marc A. Ronert
Marc A. Ronert
Image Skincare orvos igazgatója
Az Image International Europe orvos igazgatója


Marc A. Ronert, M.D., Ph.D., A Plasztikai, Rekonstruckiós és Esztétikai Sebészi Társaság tagja, az Európai Plasztikai és Rekonstruckiós Sebészi Társaság tagja. Dr. Ronert jelenleg az Image Skincare orvos igazgatója és termékfejlesztési igazgatója. Mind az esztétikai bőrápolás, mind pedig a plasztikai sebészet terén végez klinikai tanulmányokat.

 


Meridián Wellness Stúdió - OTP szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - MKB szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - Erzsébet UtalványAjándékutalvány
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
 
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat


Meridián Wellness Stúdió

H-1066 Budapest, Teréz krt. 6. fsz. 8.
Telefon: +36 1 321 6072
Mobil: +36 30 466 1994
Email: info@meridianwellness.hu

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 8:00-20:00 óra
szombat: (előzetes bejelentkezéssel)
9:00-15:00 óra