A PANDHY'S™ Mineral Makeup sminkanyagok teljesen új irányt nyitnak az arc és testfestésben; poralapú, tiszta ásványi pigmentekkel színezhetjük még szebbé magunkat, minden káros és felesleges puffer és segédanyag nélkül. A színek sokféleségének és a felhasználásnak csak a fantázia szabhat határt. Nagyon izgalmas dolog, hogy az arcpírként használt porral színezhetjük ajkunkat, és ugyanazzal a színnel lakkozhatjuk a körmünket is.

A PANDHY'S™ Mineral Makeup család a természet bravúrja, nem kémiai laboratóriumok végterméke. A PANDHY'S™ sminkanyagokkal szembeni bármilyen allergia teljesen kizárható, minden bőrtípushozához használható. Tartósítószer, talkum, olaj és illatanyag mentes minden eleme. Mellőzünk minden olyan összetevőt, aminek semmi más célja nincs, mint a térfogatnövelés, vagy a végtermék megjelenésének javítása.
Mi büszkén vállaljuk, hogy a készítményeink mindegyikét kézimunkával állítjuk elő.

Miért jó Önnek a  PANDHY'S™ Mineral Makeup?

  • Mert a legjobb minőségű, természetes ásványokból készül, tiszta pigmenteket használunk, ezáltal rendkívül tartós a vala készült smink.
  • Mert minden eleme talkum, olaj, szilikon és gyanta mentes, nem tömíti el a pórusokat, a bőr szabadon él és lélegzik a smink alatt is. Nem tartalmaz továbbá kármint és bizmut-oxikloridot.
  • Mert nem tartalmaz tartósítószert, hiszen nincs is szükség rá, mivel az ásványok inaktívak, nem telepedhet meg bennük semmilyen baktérium, minőségüket korlátlan ideig megőrzik a készítmények, kockázat nélkül használhatók irritált, gyulladt bőrön is.
  • Mert egyáltalán nem allergizál,
  • Mert titán-dioxid és cink-oxid tartalmánál fogva természetes UV védelmet nyújt (SPF 20 UVB)
  • Mert vízálló, sportoláshoz is használható,
  • Mert az ásványoknak természetükből eredően gyulladáscsökkentő hatásuk van, így használatából a problémás bőr is profitál,
  • Mert annyira bőrbarát, hagy bármilyen sebészeti beavatkozás, lézerkezelés, mikrodermabrázió, epiláció, depiláció, stb. után közvetlenül is alkalmazható, dermatológusok világszerte ajánlják.
  • Mert rendkívül gazdaságos.
  • Mert nem teszteltük a termékeket állatokon.
 


Meridián Wellness Stúdió - OTP szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - MKB szépkártya elfogadóhely Meridián Wellness Stúdió - Erzsébet UtalványAjándékutalvány
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
 
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat
Meridián Wellness Stúdió - Csomagajánlat


Meridián Wellness Stúdió

H-1066 Budapest, Teréz krt. 6. fsz. 8.
Telefon: +36 1 321 6072
Mobil: +36 30 466 1994
Email: info@meridianwellness.hu

Nyitva tartás:

hétfő-péntek: 8:00-20:00 óra
szombat: (előzetes bejelentkezéssel)
9:00-15:00 óra